Kneza Miloša br. 3, 34000 Kragujevac +381 (0) 34 304 320; 304 321; 331 659
Srpski     English
 

Opremanje lokala

ITALIJANSKA KOMPANIJA ISA – „VREDNOST KOJA SE VIDI“ – LA VALORE CHE SI VEDE

Kada je reč o profesionalnom opremanju ugostiteljskih objekata, SRCE je svog strateškog partnera našlo u italijanskoj kompaniji ISA, iz Bastie Umbre kod Peruđe.

Sve Srce poslastičarnice kao i sve poslastičarnice koje posluju po našim standardima (3+6), opremljene su kompletnim rashladnim linijama projektovanim i izrađenim u ovoj renomiranoj italijanskoj kompaniji.

Od svog osnivanja 1963. godine do danas, ISA je postala svetski lider u sektoru profesionalne rashladne opreme. Napominjemo da je reč o italijanskom gigantu, firmi u koju je mnogo investirano, koja ima ogroman potencijal i koja izvozi na sve kontinente. Osnovna filozofija kojom se rukovode u ovoj kompaniji je stvarati proizvode koji će se odlikovati apsolutnim kvalitetom, inovativnom tehnologijom i ekskluzivnim dizajnom.

Predstavljamo Vam samo mali deo rashladnih linija vitrina i šankova, koji su ISA-i doneli svetsku popularnost, a kojima i Vi možete opremiti svoje lokale.

LINIJA FRAME

U pitanju je linija vitrina sa kojom Vaš lokal doživljava gotovo umetničku metarmofozu jer elegantno dizajnirani ramovi, koji sada postaju raskošni okvir za vitrine i proizvode u njima, ostavljaju svakog bez teksta.

LINIJA FRAME LINIJA FRAME

LINIJA I GHIACCI – Nothing will ever be the same

I zaista, ništa više neće biti isto, budući da ova, najlucidnija od svih linija vitrina, definitivno pomera granice, jer mašta i tehnologija sada koračaju zajedno.

LINIJA I GHIACCI – Nothing will ever be the same LINIJA I GHIACCI – Nothing will ever be the same

LINIJA GELATO MIX

Reč je o jednoj od najlepših i najfunkcionalnijih linija vitrina za kafe-poslastičarnice, koja svojom neverovatnom transparentnošću čini da svi proizvodi sada budu u potpunosti izloženi oku mušterije. U sebi može da sadrži Gelato show – vitrinu za sladoled, Pastry show – vitrinu za kolače i Gelato Mix – originalnu ledenu ploču (-18˚C), na kojoj možete špaknama praviti kupove i i stvarati jedinstvene sladoledne i čokoladne kreacije.

LINIJA GELATO MIX  

LINIJA FIFTH, NEW YORK

Reč je o najnovijoj liniji (model 2010) koja svojom vrhunskom elegancijom i jednostavnošću koja prelazi u šik, postaje idealno rešenje za Vaš lokal. Poseban pečat ovoj liniji daje mogućnost da tokom dana imate transparentnu vitrinu sa svim proizvodima, a tokom večeri ili noći navučete preko vitrine elegantnu sjajnu masku i postanete klasični kafe ili noćni klub.

LINIJA FIFTH, NEW YORK LINIJA FIFTH, NEW YORK

LINIJA OCEAN, MIAMY – za savremene kafe-pekare

Funkcionalno i moderno uređena linija u kojoj je svaki detalj podređen racionalnom korišćenju prostora. U pitanju je, za nas potpuno novi koncept Kafe-pekare, koji na jednom mestu objedinjuje sve potrebe kafea sa savremenom pekarom.

LINIJA OCEAN, MIAMY – za savremene kafe-pekare LINIJA OCEAN, MIAMY – za savremene kafe-pekare

 

Kafe poslastičarnice
Oprema za lokale