Kneza Miloša br. 3, 34000 Kragujevac +381 (0) 34 304 320; 304 321; 331 659
Srpski     English
 

Oprema za lokale

Vitrine

Preko naše kuće, možete naručiti neku od vrhunskih vitrina italijanskog renomiranog proizvođača iz Bastie Umbre kod Peruđe, komanije ISA. Izbor je raskošan budući da postoje vitrine za bukvalno svačiji ukus.
U pitanju su vertikalne i horizontalne vitrine za sladoled, torte i kolače, peciva, napitke, različite vrste vitrina za snack-barove itd.

  • Vitrina PAGODA – Prva vitrina na dva sprata
  • Vitrine SUPERSHOW
  • Vitrina GELATO SHOW
  • Vitrina PastryShow

...detaljnije>>>

 

Mini poslastičarnice SRCE

Predstavljamo Vam koncept italijanske Mini poslastičarnice SRCE idealan za tržne centre, šoping-molove, kao i male ugostiteljske objekte.

Kuća slatkiša SRCE iz Kragujevca, u saradnji sa renomiranim italijanskim proizvođačem ugostiteljske opreme, firmom ISA, osmislila je za Vas projekat MINI-POSLASTIČARNICE, u kojoj na svega 8 m² imate sve što je neophodno za jednu pravu i, u tehnološkom smislu, modernu poslastičarnicu.

...detaljnije>>>

 

Opremanje lokala - Isa Italija

Kada je reč o profesionalnom opremanju ugostiteljskih objekata, SRCE je svog strateškog partnera našlo u italijanskoj kompaniji ISA, iz Bastie Umbre kod Peruđe.

Sve Srce poslastičarnice kao i sve poslastičarnice koje posluju po našim standardima (3+6), opremljene su kompletnim rashladnim linijama projektovanim i izrađenim u ovoj renomiranoj italijanskoj kompaniji.

Od svog osnivanja 1963. godine do danas, ISA je postala svetski lider u sektoru profesionalne rashladne opreme. Napominjemo da je reč o italijanskom gigantu, firmi u koju je mnogo investirano, koja ima ogroman potencijal i koja izvozi na sve kontinente. Osnovna filozofija kojom se rukovode u ovoj kompaniji je stvarati proizvode koji će se odlikovati apsolutnim kvalitetom, inovativnom tehnologijom i ekskluzivnim dizajnom.

...detaljnije>>>

Opremanje lokala - Sevel Turska

Kuća slatkiša SRCE je ovlašćeni ekskluzivni distributer rashladnih vitrina turske kompanije SEVEL iz Izmira.

Turska kompanija SEVEL se bavi proizvodnjom vitrina za sladoled, torte i kolače, još od 1949. godine. Svetski uspeh kao i činjenicu da imaju najmoderniju fabriku ne samo u Turskoj već i u Americi (SEVEL USA), kao i predstavništva u čitavom svetu, postigli su vrhunskim profesionalizmom i ljubaznošću, kao i podatkom da se njihove rashladne vitrine odlikuju pristupačnim cenama a da se u tehnološkom smislu i vizuelnoj prezentaciji mogu porediti sa najboljim italijanskim vitrinama.

...detaljnije>>>

 

Mašine i oprema

...detaljnije>>>