Kneza Miloša br. 3, 34000 Kragujevac +381 (0) 34 304 320; 304 321; 331 659
Srpski     English
 

Oprema za lokale

Mini poslastičarnice SRCE

Predstavljamo Vam koncept italijanske Mini poslastičarnice SRCE idealan za tržne centre, šoping-molove, kao i male ugostiteljske objekte.

Kuća slatkiša SRCE iz Kragujevca, u saradnji sa renomiranim italijanskim proizvođačem ugostiteljske opreme, firmom ISA, osmislila je za Vas projekat MINI-POSLASTIČARNICE, u kojoj na svega 8 m² imate sve što je neophodno za jednu pravu i, u tehnološkom smislu, modernu poslastičarnicu.

...detaljnije>>>

 

Opremanje lokala - Isa Italija

Kada je reč o profesionalnom opremanju ugostiteljskih objekata, SRCE je svog strateškog partnera našlo u italijanskoj kompaniji ISA, iz Bastie Umbre kod Peruđe.

Sve Srce poslastičarnice kao i sve poslastičarnice koje posluju po našim standardima (3+6), opremljene su kompletnim rashladnim linijama projektovanim i izrađenim u ovoj renomiranoj italijanskoj kompaniji.

Od svog osnivanja 1963. godine do danas, ISA je postala svetski lider u sektoru profesionalne rashladne opreme. Napominjemo da je reč o italijanskom gigantu, firmi u koju je mnogo investirano, koja ima ogroman potencijal i koja izvozi na sve kontinente. Osnovna filozofija kojom se rukovode u ovoj kompaniji je stvarati proizvode koji će se odlikovati apsolutnim kvalitetom, inovativnom tehnologijom i ekskluzivnim dizajnom.

...detaljnije>>>

Opremanje lokala - Sevel Turska

Kuća slatkiša SRCE je ovlašćeni ekskluzivni distributer rashladnih vitrina turske kompanije SEVEL iz Izmira.

Turska kompanija SEVEL se bavi proizvodnjom vitrina za sladoled, torte i kolače, još od 1949. godine. Svetski uspeh kao i činjenicu da imaju najmoderniju fabriku ne samo u Turskoj već i u Americi (SEVEL USA), kao i predstavništva u čitavom svetu, postigli su vrhunskim profesionalizmom i ljubaznošću, kao i podatkom da se njihove rashladne vitrine odlikuju pristupačnim cenama a da se u tehnološkom smislu i vizuelnoj prezentaciji mogu porediti sa najboljim italijanskim vitrinama.

...detaljnije>>>

 

Mašine i oprema

...detaljnije>>>